Review van cursus Affiliate Marketing 101 van Jari Dohmen


Wil je aan de slag met online geld verdienen via affiliate marketing, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Dat begrijp ik; de eerste stappen kunnen overweldigend zijn. Daarom heb ik de Cursus Affiliate Marketing 101 van Jari Dohmen (Affiliate Held) grondig beoordeeld.

Deze Affiliate Marketing 101 Review geeft je inzicht in wat de cursus te bieden heeft, of het geschikt is voor jou, en hoe het kan bijdragen aan het opzetten van een succesvolle affiliate marketing onderneming. Lees verder en ontdek alle belangrijke informatie over deze veelbelovende cursus!

Wat is affiliate held?

Jari Dohmen, een ervaren affiliate marketeer en ondernemer, heeft Affiliate Held opgericht als een online platform. Dit bedrijf biedt diverse producten die zich richten op affiliate marketing, waaronder thema’s, plugins en cursussen over affiliate marketing.

 

Wie is Jari Dohmen?

Jari Dohmen, medeoprichter van Affiliate Held, staat aan het roer van de Affiliate Marketing 101-cursus, samen met Dennis van de Ven.

Jari is niet alleen bedreven in affiliate marketing, maar fungeert ook als het gezicht van de cursus, terwijl Dennis verantwoordelijk is voor het technische aspect als programmeur.

Met een succesvolle geschiedenis van meer dan tien websites gericht op affiliate marketing, heeft Jari bewezen dat hij al vele jaren actief is in deze branche.

Zijn ervaring en succes hebben hem ertoe aangezet om anderen te helpen met affiliate marketing, en dit doet hij voornamelijk via zijn onderneming, Affiliate Held.

Op dit moment biedt het bedrijf ongeveer vijf producten aan, allemaal gericht op affiliate marketing, waaronder een thema, plugin en nu ook een cursus over affiliate marketing.

Wat kun je verwachten van deze cursus?

De online cursus Affiliate Marketing 101 is een uitgebreide training die je stapsgewijs begeleidt naar succes in affiliate marketing.

De cursus bestaat uit 7 modules met in totaal 31 lessen, die je op je eigen tempo kunt volgen. Hierin krijg je exclusieve toegang tot de gedetailleerde strategie van Jari Dohmen, waarbij hij zijn eigen succesvolle affiliate marketingmethoden deelt, toegepast op verschillende websites.

Deze cursus is bijzonder geschikt voor beginners, omdat alles stap voor stap wordt uitgelegd. Bovendien zijn er talrijke praktijkvoorbeelden en afbeeldingen beschikbaar, waardoor je duidelijk ziet hoe je de opgedane kennis kunt toepassen. Dit omvat bijvoorbeeld het opzetten van een WordPress-website tot het creëren van effectieve blogs.

Naast de waardevolle lessen krijg je ook toegang tot een bonus case study, waarin je leert hoe je dagelijks €100 kunt verdienen en welke stappen daarvoor nodig zijn. Daarnaast word je lid van een community van gelijkgestemden, waar je 24/7 antwoord kunt krijgen op al je vragen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Affiliate Marketing 101 cursus is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je voorkennis over affiliate marketing of je huidige online inkomsten. Deze cursus biedt begeleiding, ongeacht je ervaringsniveau.

Het is echter van cruciaal belang dat je over aanzienlijke doorzettingsvermogen beschikt. Het vergt tijd en inspanning om jezelf te bewijzen aan Google voordat je daadwerkelijk bezoekers en commissies zult ontvangen. Persoonlijk duurde het zeven maanden voordat ik mijn eerste commissie ontving, en het duurde een jaar voordat de resultaten echt merkbaar werden.

Als je ongeduldig bent en hoopt op een snelle manier om geld te verdienen, is affiliate marketing wellicht niet de juiste keuze. Het is belangrijk te beseffen dat succes in deze onderneming tijd en toewijding vergt.

Wat biedt de Affiliate Marketing 101 cursus?

Wat biedt de Affiliate Marketing 101 cursus? De Affiliate Marketing 101 cursus verschaft toegang tot waardevolle modules en lessen die je begeleiden bij het ontwikkelen van een doeltreffende strategie voor affiliate marketing. Hieronder ga ik gedetailleerder in op de diverse modules:

Module 1 | Introductie

Module 1 van de Affiliate Marketing 101 cursus fungeert als de introductie- en uitlegmodule. Hier maak je nader kennis met Jari Dohmen en krijg je inzicht in wat affiliate marketing precies inhoudt. Bovendien ga je aan de slag met het vormgeven van de juiste mindset, aangezien dit van essentieel belang is voor dit verdienmodel.

In deze module legt Jari uit hoe affiliate marketing een effectieve manier is om online inkomen te genereren. Hij deelt inzichten over bewezen succesvolle strategieën en begeleidt je bij het opzetten van jouw eigen rendabele affiliate campagnes.

Daarnaast wordt er nadruk gelegd op het ontwikkelen van de juiste mindset. Jari laat zien hoe je belemmerende overtuigingen kunt transformeren in positieve gedachten, waardoor je gemotiveerd en zelfverzekerd aan de slag kunt gaan met affiliate marketing.

Module 2 | Onderwerp kiezen

In module 2 van de Affiliate Marketing 101 cursus deelt Jari inzichten over het vinden van onderwerpen en het selecteren van een winstgevende niche. Hoewel het handig is om een onderwerp te kiezen waar je al enige kennis van hebt, is het ook van belang dat dit onderwerp daadwerkelijk winstgevend is.

Deze module richt zich op het grondig analyseren van mogelijke winstgevende niches waarop je je kunt concentreren. Hierbij wordt aandacht besteed aan het uitvoeren van marktonderzoek, zodat je kunt achterhalen waar mensen naar op zoek zijn en hoe je daarop kunt inspelen.

Tevens leer je hoe je moet letten op het vermijden van overmatige concurrentie binnen de gekozen onderwerpen, om zo sneller en succesvoller te kunnen opereren.

Module 3 | Website maken

In de derde module leer je de basisprincipes van het bouwen van een website met behulp van WordPress. Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over domeinnamen en webhosting, aangezien een website een cruciaal element vormt binnen affiliate marketing.

Het is namelijk van belang om een platform te hebben waarop je jouw producten en diensten kunt promoten. Deze module is voorzien van heldere praktijkafbeeldingen, waardoor je gemakkelijk alle stappen kunt toepassen wanneer je aan de slag gaat met het maken van een website.

Je hebt geen geavanceerde technische kennis nodig om een website te kunnen bouwen, aangezien Jari deze vaardigheden stap voor stap demonstreert in deze cursus.

Module 4 | Content maken

In module 4 van de Affiliate Marketing 101 cursus verwerf je inzicht in het schrijven van waardevolle artikelen en krijg je uitgebreide kennis over zoekwoorden en teksten met behulp van AI. Door gebruik te maken van een Nederlandse WordPress-plugin, kun je gedetailleerde teksten genereren en bestaande content herschrijven om de output te verhogen.

Het gebruik van kunstmatige intelligentie wordt aangeleerd om bloggers en marketeers te ondersteunen bij het vinden van relevante zoekwoorden en het optimaliseren van hun content, waardoor ze betere posities in zoekmachines kunnen bereiken.

Belangrijk is echter niet alleen de toepassing van AI; de nadruk ligt tevens op het zelf schrijven van hoogwaardige content. Hierdoor vergroot je de kans om goed te scoren in Google, wat resulteert in een snellere toename van bezoekers die vervolgens kunnen leiden tot commissies.

Module 5 | Commissie verdienen

Het doel van affiliate marketing is ongetwijfeld het genereren van aanzienlijke commissies. In de vijfde module van de Affiliate Marketing 101 cursus ontdek je dan ook hoe je geschikte producten en diensten kunt vinden om te promoten via affiliate marketing.

Deze module introduceert je bij diverse affiliate netwerken en programma’s waar je je kunt inschrijven, waarna je de keuze krijgt uit een breed scala aan producten om te promoten. Hierdoor kun je het perfecte product voor jouw niche vinden, dat naadloos aansluit bij jouw website.

Jari Dohmen, ook wel bekend als de Affiliate Held, zal je vervolgens stap voor stap laten zien hoe je affiliate links kunt creëren bij deze platforms en hoe je deze op je website kunt plaatsen.

Module 6 | Case Study

In module 6 van de Affiliate Marketing 101 cursus krijg je exclusieve toegang tot een waardevolle casestudy van Jari Dohmen. In deze casestudy deelt Jari hoe hij dagelijks meer dan €100 verdient.

Je hebt de mogelijkheid om te leren van zijn succes en de strategieën en technieken te ontdekken die hij gebruikt om dit inkomen te genereren. De casestudy vormt een essentieel onderdeel van de cursus en biedt waardevol inzicht in het verdienmodel van affiliate marketing.

Door deze casestudy te volgen, kun je je kennis en vaardigheden vergroten en jezelf voorbereiden op het genereren van je eigen dagelijkse inkomsten via affiliate marketing.

Module 7 | Ervaringen

In Module 7 van de Affiliate Marketing 101-cursus ga je samen met Jari de cursus evalueren. Samen zullen jullie terugblikken op alles wat je hebt geleerd, aangezien dit de laatste module is waarin je reflecteert op je leerervaringen.

Jari is benieuwd naar welke onderdelen je het meest interessant vond en welke lessen je het meest hebben geholpen. We zullen ook bespreken hoe je deze opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen.

Daarnaast zul je in deze module worden doorverwezen naar de community, waar je gelijkgestemden zult vinden die, net als jij, bezig zijn met affiliate marketing.

Voordelen

  1. Scherp geprijsd met kortingsmogelijkheden: Profiteer van een betaalbare eenmalige aanschafprijs van slechts 47 euro. Daarnaast is er ook een 14 dagen niet goed geld terug garantie. 

  2. Gebruiksvriendelijke cursusomgeving: Betreed een fraaie cursusomgeving waarin je de lessen op je eigen tempo kunt volgen.

  3. Uitgebreide cursusinhoud: Ontvang toegang tot maar liefst 31 uitgebreide lessen, inclusief video’s zoals zoekwoordonderzoek van 30 minuten per stuk. Je hebt dus toegang tot een schat aan waardevolle informatie.

  4. Overvloed aan expertise: Profiteer van uitgebreide kennis in Affiliate Marketing met toegang tot de expertise van Jari Dohmen en zijn bedrijf Affiliate Held. Jari heeft jarenlange ervaring in het bouwen van websites met affiliate marketing.

  5. Geschikt voor beginners: De Affiliate Marketing 101 cursus is bijzonder geschikt voor beginners, dankzij de overvloed aan praktijkvoorbeelden. Je ziet precies wat je moet doen en kunt het meteen zelf toepassen.

  6. Diverse waardevolle bonussen: Ontvang extra voordelen, waaronder een casestudie over hoe je €100 per dag kunt bereiken en toetreding tot een community van gelijkgestemden.

Nadelen

Affiliate Marketing vergt geduld: Het is een verdienmodel waarbij je je moet bewijzen aan zoekmachines zoals Google. Hierdoor kan het tot wel een jaar duren voordat je aanzienlijke inkomsten begint te genereren. 

Het is essentieel dat je over doorzettingsvermogen beschikt of een sterke passie hebt voor een specifiek onderwerp waarover je wilt schrijven.

Conclusie

Ik ben oprecht verrast door de aanzienlijke waarde die de Affiliate Marketing 101 cursus biedt, vooral gezien de zeer betaalbare prijs. Met maar liefst 31 lessen verdeeld over 7 modules ontvang je alle benodigde tools om van affiliate marketing een succes te maken.

Jari Dohmen heeft naar mijn mening zijn expertise al jarenlang bewezen met de producten van Affiliate Held, en deze hoge kwaliteit komt ook duidelijk naar voren in deze affiliate marketing cursus. De cursus is op een gestructureerde manier opgebouwd, waardoor het toegankelijk is voor iedereen, zelfs zonder technische kennis.

Je krijgt daadwerkelijk toegang tot de blauwdruk en expertise van Jari zelf, en hij illustreert dit met talloze praktijkvoorbeelden, waarvan je enorm veel kunt leren. In combinatie met zijn casestudie, waarin je kunt werken naar €100 per dag, biedt de cursus echt waar voor je geld.

Bovendien blijven er geen vragen onbeantwoord, omdat je toegang krijgt tot een community van gelijkgestemden.

mattis, pulvinar dapibus leo.