Review Affiliate Marketing mastery van Casper van vliet

In deze recensie van Affiliate Marketing Mastery wil ik je kennis laten maken met wat naar mijn mening de ultieme cursus voor affiliate marketing is. Met meer dan 132 lessen, variërend van 5 tot 30 minuten elk, zul je stap voor stap leren hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Mastery, gecreëerd door Casper van Vliet, een Nederlandse expert in affiliate marketing, is een allesomvattende gids die mensen leert hoe ze rendabele websites kunnen opzetten. Ik deel mijn ervaringen uitgebreid en bied tevens een gedetailleerde rondleiding door de modules, zodat ook jij kunt zien hoe buitengewoon uitgebreid deze cursus voor affiliate marketing is.

Wie is Casper van Vliet?

Casper van Vliet, een autoriteit op het gebied van affiliate marketing, heeft zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring ingezet om maar liefst 22 winstgevende websites te ontwikkelen, allemaal volledig geautomatiseerd.

Wat Casper echter werkelijk onderscheidt, gaat verder dan zijn indrukwekkende succes in affiliate marketing; het is zijn bevlogenheid om zijn kennis te delen met anderen. Als trotse eigenaar van Affiliate Marketing Mastery biedt hij een cursus die speciaal is ontworpen om aspirerende studenten te begeleiden bij het verkennen van de complexe wereld van affiliate marketing.

Casper’s opmerkelijke groei en succes in de branche getuigen van zijn toewijding en passie voor zijn vak.

Wat ik persoonlijk bewonderenswaardig vind, is dat Casper tijdens zijn affiliate marketing cursus werkelijk niets achterhoudt. Ik ben bijzonder enthousiast over de overvloed aan waardevolle inzichten die hij deelt, waardoor ook jij succesvol kunt worden in affiliate marketing.

Wat is de Affiliate Marketing Mastery?

Affiliate Marketing Mastery is een uitgebreide cursus over affiliate marketing, ontwikkeld door Casper van Vliet, een vooraanstaande expert op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Het hoofddoel van deze cursus is om mensen de essentiële vaardigheden en kennis aan te reiken die nodig zijn om winstgevende websites te creëren en passief inkomen te genereren.

Met maar liefst 22 modules en in totaal 132 lessen, biedt deze cursus een grondige verkenning van alle aspecten van affiliate marketing. Van het selecteren van de juiste niche tot zoekmachineoptimalisatie en het schrijven van overtuigende verkoopteksten, je zult alle facetten van het vakgebied doornemen.

Een opvallend voordeel van deze cursus is de overvloed aan praktijklessen. Hierbij kijk je letterlijk over de schouder van Casper mee terwijl hij bijvoorbeeld een WordPress-website bouwt, een domeinnaam registreert en nog veel meer. Dit hands-on aspect zorgt ervoor dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen, waardoor de cursus zeer toegankelijk is, zelfs voor beginners.

De cursus is gehuisvest in een fraaie leeromgeving die gebruikmaakt van Huddle-technologie. Dit betekent dat je de lessen in je eigen tempo kunt volgen, en er is zelfs een mobiele app beschikbaar waarmee je de cursus op je smartphone kunt volgen. Bovendien zijn er diverse waardevolle bonussen inbegrepen.

Voor wie is deze cursus geschikt

De Affiliate Marketing Mastery-cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, ongeacht of je al ervaring hebt met affiliate marketing. Het doel van deze cursus is om iedereen te leren hoe ze passief inkomen kunnen genereren door middel van affiliate marketing.

Of je nu extra inkomen wilt verdienen, financiële vrijheid nastreeft, of simpelweg geïnteresseerd bent in het verwerven van nieuwe digitale marketingvaardigheden, deze cursus voorziet in al je behoeften.

Ongeacht je achtergrond behandelt de cursus alle facetten van affiliate marketing en biedt een stapsgewijze aanpak om je te begeleiden naar succes. Daarnaast wordt de cursus gepresenteerd door Casper van Vliet, een ervaren affiliate marketeer en expert op dit gebied.

Waaruit bestaat deze cursus?

Deze cursus bestaat uit 22 modules. Hieronder zullen we alle 22 modules gaan bespreken. 

Module 1 | Introductie

Module 1 vormt het instappunt voor het Affiliate Marketing Mastery-programma van Casper van Vliet. Hier maak je kennis met Casper, en hij geeft je richtlijnen over hoe je de cursus het meest effectief kunt volgen.

De nadruk van deze module ligt op het cultiveren van de juiste mindset en strategie, waardoor je een solide basis legt voor jouw onderneming. Het vergt namelijk discipline om van jouw inspanningen een succes te maken.

Met de inzichten en lessen die je in Module 1 verwerft, ben je goed voorbereid om als succesvolle affiliate marketeer aan de slag te gaan.

De eerste module omvat de volgende onderwerpen:

 1. Over mij en mijn aanpak
 2. Succesvol de cursus doorlopen
 3. De mindset voor succes

Module 2 |

In module 2 van de Affiliate Marketing Mastery cursus ontvang je een gedetailleerde uitleg over affiliate marketing. Na het voltooien van deze module, heb je een volledig begrip van wat affiliate marketing inhoudt. Bovendien zul je ontdekken dat affiliate marketing wijdverbreid is en op allerlei plaatsen wordt toegepast.

Denk bijvoorbeeld aan ad.nl, waar zelfs bij de beoordeling van staafmixers affiliate marketing wordt toegepast. Achter de verstrekte links schuilt affiliate marketing, aangezien geen enkele website mensen kosteloos naar de verkoper doorverwijst. Elke informatieve verwijzing waar je naar toe wordt geleid, heeft in feite affiliate marketing als basis.

Na het afronden van deze module ben je ook op de hoogte van alle voordelen van geld verdienen met affiliate marketing, evenals van enkele mogelijke nadelen. Casper zal ook de regels met betrekking tot affiliate marketing bespreken, waardoor je precies weet wat wel en niet is toegestaan.

Module 3 |

Module 3 van Affiliate Marketing Mastery biedt een grondige verkenning van preparatie. Hier leer je alles, van het opstellen van een planning tot het optimaliseren van je werkplek, zodat je je volledig kunt concentreren op het opbouwen van je toekomstige bedrijf en daadwerkelijk betere resultaten kunt behalen.

Het omvat ook het belang van de juiste mindset en introduceert verschillende affiliate netwerken, ook paypro en plug&play waar je veel geld kan verdienen.

Deze cursus spreekt me zeer aan vanwege de openheid van Casper. Ik zie tegenwoordig veel affiliate marketing cursussen die netwerken zoals Paypro en Plug&pay verbergen, terwijl juist daar de mogelijkheid bestaat om hoge commissies te verdienen (soms zelfs meer dan 100 euro per stuk).

De derde module omvat de volgende zeven lessen:

 1. Het maken van een werkschema
 2. Optimaliseren van je werkplek
 3. Werken met de juiste mindset
 4. Verkenning van affiliate netwerken
 5. Zelf schrijven of uitbesteden?
 6. Het opstellen van een lijst met passies/hobby’s
 7. Is een KVK-inschrijving nodig of niet?

Module 4 | Kies een winstgevende niche

Module 4 van de Affiliate Marketing Mastery richt zich op een directe en succesvolle start in een winstgevende niche markt. Casper van Vliet, de expert die deze module leidt, deelt waardevolle strategieën en aanwijzingen om een winstgevende markt te identificeren.

Het doel van deze module is deelnemers te leren hoe ze direct succes kunnen boeken in een niche markt. Met praktische stappen en tips verwerven cursisten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om geld te verdienen met affiliate marketing.

Deze module is van essentieel belang voor iedereen die snel en effectief wil starten in een winstgevende markt.

 1. Het belang van een weloverwogen keuze van je niche
 2. Niche, subniches en micro-niches
 3. Onderscheid tussen een niche-site en een brede autoriteitssite
 4. Herkennen van rode vlaggen en waarschuwingssignalen
 5. Realistische inschatting van het potentieel maken
 6. Strategieën voor overtuigingskracht
 7. Onthulling van de meest winstgevende markten
 8. Persoonlijk advies van mij

Module 5 | Tools en sites voor succes

In module 5 van de cursus Affiliate Marketing Mastery ontdek je alles over essentiële tools die cruciaal zijn voor het bereiken van succes als affiliate marketeer. Casper van Vliet, een autoriteit op het gebied van affiliate marketing in Nederland, heeft deze cursus ontwikkeld om je te begeleiden bij het opzetten van winstgevende websites en het genereren van passief inkomen.

Deze module biedt inzicht in de tools en technieken die door professionals worden gebruikt om hun affiliate business te laten floreren. Met deze kennis kun je jouw eigen website optimaliseren en je succes als affiliate marketeer vergroten.

Denk aan diverse tools voor zoekwoordonderzoek waarmee je nauwkeurig kunt zien waar mensen naar zoeken en hoe je dit in je artikelen kunt verwerken. Ook leer je waar je rechtenvrije foto’s kunt vinden en hoe je afbeeldingen kunt verkleinen om de snelheid van je website te behouden.

Er worden maar liefst 8 verschillende tools behandeld, waardoor je aanzienlijke waarde toevoegt aan je kennis. Deze tools zullen daadwerkelijk bijdragen aan meer succes in affiliate marketing.

Deze vijfde module omvat de volgende 8 lessen:

 1. Tools voor zoekwoordonderzoek
 2. Websites voor rechtenvrije foto’s
 3. Picresize & Compressie van JPG-afbeeldingen
 4. E-mailmarketing software
 5. Wordcounter & Character counter
 6. Surferseo
 7. ChatGPT
 8. Google Trends

Module 6 | Domeinnaam en hosting

In de zesde module leer je alles over het registreren van een domeinnaam dat uiteindelijk gehost zal worden. Wat deze module bijzonder maakt, is dat je stap voor stap meekijkt in elke les om zelf te leren hoe je dit kunt doen.

Dit maakt de module bijzonder geschikt voor beginners. Zelf zit ik al jaren bij Hostnet en maak ik sinds kort ook gebruik van Vimexx voor een 9 tal websites.

Deze zesde module bestaat uit de volgende vier lessen:

 1. Het kiezen van hosting
 2. Het bedenken en vinden van jouw domeinnaam
 3. Het registreren van hosting en domeinnaam
 4. Het installeren van WordPress

Module 7 | Basis van een gode website

In de zevende module zul je aanzienlijke waarde ervaren, met praktijkvideo’s die je begeleiden bij het opzetten van een website met als uiteindelijk doel het aantrekken van veel bezoekers.

Naar mijn mening doet Casper dit uitstekend, omdat hij elke stap helder demonstreert, waardoor je het gemakkelijk kunt begrijpen. Denk hierbij aan het installeren van een thema, het toevoegen van bijbehorende plugins, of het samenstellen van een menu. Alles wordt uitvoerig besproken.

Na deze module zul je tevens weten hoe je een logo kunt maken voor je website en inzicht hebben in de verschillen tussen berichten en pagina’s.

De zevende module omvat de volgende negen lessen:

 1. Introductie van thema & het kiezen van een thema
 2. Introductie: plugins en de eerste installatie
 3. Juiste configuratie van basisinstellingen
 4. Opzetten van een menustructuur
 5. Logo en favicon
 6. Over ons & Contactpagina
 7. Verschillen tussen een artikel & pagina
 8. Streven naar perfectie is niet noodzakelijk
 9. Gebruik van Google Analytics & Search Console

Module 8 | Zoekmachineoptimalisatie/SEO

Module 8 van de Affiliate Marketing Mastery cursus draait om de introductie van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hier leer je de knepen om je website hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

SEO is cruciaal omdat het je helpt meer organisch verkeer naar je website te leiden. Deze module voorziet waardevolle inzichten en effectieve strategieën om SEO toe te passen op je affiliate marketing website.

Je duikt ook in zoekwoorden, wat je in staat stelt te ontdekken waar mensen precies naar zoeken. Zo kun je deze zoektermen integreren in je blog en zo meer bezoekers en uiteindelijk meer commissies aantrekken.

Deze 8e module omvat de volgende 8 lessen:

 1. Fundamenten van SEO
 2. Gebruik van zoekwoorden
 3. De 3 belangrijkste pijlers
 4. Uitleg over kopteksten
 5. Structuur van je pagina
 6. Schrijven voor zoekintentie
 7. Creëer de beste webpagina
 8. Houd het eenvoudig

Module 9 | Zoekwoordenonderzoek

In module 9 van de Affiliate Marketing Mastery-cursus, getiteld “Zoekwoordenonderzoek: Ontdek het verborgen goud”, krijg je van docent Casper van Vliet waardevolle inzichten over het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek om lucratieve niches te identificeren.

Dit onderzoek vormt een essentieel onderdeel van het optimaliseren van mijn website en het aantrekken van gericht verkeer. Het hoofddoel van deze module was om me te leren hoe ik mijn website kan afstemmen op zoekwoorden met beperkte concurrentie maar aanzienlijk winstpotentieel.

Nu ben ik in staat om strategisch wijzigingen aan te brengen op mijn website en me te richten op de juiste zoekwoorden om succesvol te zijn in affiliate marketing. Deze module vormt een waardevolle aanvulling op de vorige, waarin ik alles leerde over SEO, en biedt een verdieping van mijn begrip.

Deze 9e module omvat de volgende 9 lessen:

 1. De essentie en het belang van zoekwoordenonderzoek
 2. Verder kijken en denken dan anderen
 3. Maak een overzicht voor je website
 4. Begin met longtail-zoekwoorden
 5. Welke tools moet je gebruiken?
 6. Controleer de moeilijkheidsgraad van een zoekwoord
 7. Hoe ontdek je het verborgen goud?
 8. Buiten de gebaande paden: gebruik van YouTube
 9. Kijk over mijn schouder mee

Module 10 | Content maken

Module 10 van de Affiliate Marketing Mastery cursus richt zich op het ontwikkelen van doeltreffende content die jouw producten of diensten effectief verkoopt. Je leert de kunst van het schrijven van krachtige en overtuigende teksten die de aandacht van je doelgroep trekken en hen aanzetten tot actie.

Bovendien krijg je inzicht in het vinden en aansturen van bekwame schrijvers om de gewenste resultaten te behalen. Deze module vormt een cruciaal onderdeel van het succes van je affiliate marketing business, aangezien hoogwaardige content de brandstof vormt die nodig is om jouw producten of diensten te promoten en meer verkoop te genereren.

Door de in deze module aangereikte informatie en strategieën toe te passen, ben je in staat je content naar een hoger niveau te tillen en betere resultaten te behalen.

Deze 10e module omvat de volgende 10 lessen:

 1. Vormen van content
 2. Briefing voor een artikel: Zoekwoordenonderzoek
 3. Briefing voor een artikel: begin met het skelet
 4. Creatie van een pakkende inleiding
 5. Vullen van de bodytekst
 6. Toevoegen & optimaliseren van afbeeldingen
 7. Spoedcursus copywriting: de basisprincipes
 8. Het KTO-model
 9. SEO-titel en meta-omschrijving
 10. Gebruik van een vast format

Module 11 | Schrijver vinden

In Module 11 van de Affiliate Marketing Mastery-cursus ontdek je de kunst van het vinden van de ideale tekstschrijver. Het hoofddoel is om inzicht te krijgen in hoe je een getalenteerde schrijver kunt vinden die bedreven is in het creëren van content voor jouw affiliate marketing websites.

Casper van Vliet, de bedenker van de cursus, deelt zijn waardevolle kennis en praktijkervaring over hoe hij bekwame schrijvers heeft gevonden voor zijn eigen succesvolle affiliate websites. Door gebruik te maken van de richtlijnen en strategieën in deze module, ben je in staat om eveneens de ideale tekstschrijver te ontdekken en daarmee jouw affiliate marketing onderneming naar nieuwe hoogten te tillen.

Je leert ook essentiële aspecten, zoals het bepalen van een passend tarief en het beoordelen van sollicitanten aan de hand van bijvoorbeeld een proeftekst.

Deze 11e module omvat de volgende 7 waardevolle lessen:

 1. Waarom en wanneer content uitbesteden?
 2. Wat is een redelijk tarief?
 3. Waar vind je bekwame schrijvers?
 4. Het formuleren van een duidelijke opdracht
 5. Beoordelen van sollicitanten
 6. Proefteksten als evaluatiemiddel voor schrijvers
 7. Het vervolg van de samenwerking

Module 12 | Schrijver aansturen voor het beste resultaat

In Module 12 van de Affiliate Marketing Mastery cursus krijg je inzicht in het effectief aansturen van schrijvers om de gewenste resultaten te bereiken bij het ontwikkelen van content voor jouw toekomstige affiliate websites.

Casper van Vliet heeft deze module gecreëerd, omdat succesvolle resultaten in affiliate marketing vaak afhangen van het uitbesteden van het schrijfwerk aan anderen. De lessen in deze module bieden waardevolle begeleiding om op een doeltreffende manier te communiceren met schrijvers en hen te leiden bij het creëren van content die aansluit bij jouw doelstellingen.

Deze 12e module omvat de volgende 6 lessen:

 1. Duidelijke briefing opstellen
 2. Beoordelen van geschreven teksten
 3. Effectief feedback geven
 4. Optimaliseren van de manier waarop teksten worden aangeleverd
 5. Handhaven van kwaliteitsstandaarden
 6. Hoe je de tevredenheid van je schrijver(s) kunt waarborgen?

Module 13 | Linkbuilding

In module 13 van de Affiliate Marketing Mastery-cursus staat de opbouw van domeinautoriteit en het toepassen van linkbuilding centraal. Het ontwikkelen van een krachtige domeinautoriteit is van cruciaal belang voor een hoge positie in zoekmachines zoals Google.

Je krijgt inzicht in effectieve strategieën om meer externe links naar je website te verkrijgen. Door deze technieken toe te passen, kun je de organische traffic naar je site vergroten.

Deze 13e module omvat de volgende 9 lessen:

 1. Inleiding tot domeinwaarden
 2. Kennismaking met linkbuilding
 3. Het bepalen van de echte domeinwaarde
 4. Wanneer te beginnen met linkbuilding?
 5. De verschillende soorten backlinks
 6. Uitleg over ankerteksten
 7. Toekomstbestendige linkbuilding
 8. Linkbuilding-outreach
 9. Een onbekende wereld

Module 14 | Automatiseren voor ultieme vrijheid

In de veertiende module staat het automatiseren van jouw business centraal. Affiliate marketing is inherent een verdienmodel dat volledig geautomatiseerd kan worden, aangezien het internet continu actief is. Zodra jouw blogs online zijn, kun je blijvend inkomsten genereren zonder dat dit veel van jouw tijd vergt.

Deze module richt zich ook op een diepgaande verkenning van jouw cashflow en het opzetten van een goed team, waardoor je nog meer kunt opschalen op de automatische piloot.

Daarnaast leer je hoe je jezelf gedeeltelijk kunt terugtrekken, zodat je meer kunt genieten van je vrijheid. 

Deze veertiende module omvat de volgende zeven lessen:

 1. Wanneer is volledige automatisering geschikt?
 2. De diverse rollen en taken
 3. Grip op jouw cashflow
 4. Het samenstellen van jouw dreamteam
 5. Zelf uit het proces stappen
 6. Managen en kwaliteitscontrole
 7. Het behouden en versterken van het team

Module 15 | Structuur en posities

Module 15 van Affiliate Marketing Mastery is van cruciaal belang voor affiliates die streven naar succes. Binnen deze module verwerf je inzicht in het handhaven van de structuur van je website en het verbeteren van je positie in zoekmachines.

Je zult de fijne kneepjes van SEO leren en ontdekken hoe je winst kunt genereren via Affiliate Marketing. Deze module is speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het opzetten van een winstgevende affiliate site volgens een bewezen blauwdruk.

Met de kennis en strategieën die je opdoet in Module 15, ben je in staat om je website te optimaliseren en meer succes te behalen in de dynamische wereld van Affiliate Marketing.

Deze 15e module omvat de volgende 5 lessen:

 1. Logische indeling voor bezoekers en Google
 2. Introductie van silopages
 3. Intern linken binnen je eigen website
 4. Rankings controleren en bijhouden
 5. Actueel houden en optimaliseren

Module 16 | Andere verdienmodellen

In module 16 van de Affiliate Marketing Mastery cursus ontdek je hoe je diverse inkomstenstromen kunt opzetten met je website. Speciaal samengesteld door Casper van Vliet, biedt deze module inzichten in het optimaliseren van je website om nog meer opbrengsten te genereren.

De module voorziet je van strategieën en technieken om diverse inkomstenbronnen te creëren, waardoor je niet afhankelijk bent van slechts één verdienmodel. Door de lessen uit deze module toe te passen, kun je jouw website omvormen tot een winstgevende onderneming.

Deze 16e module omvat de volgende 5 lessen:

 1. Verdienen met linkbuilding
 2. Displayadvertenties
 3. Verkoop van advertentieruimte
 4. Ontwikkeling van eigen (digitale) producten
 5. Verdienen als freelancer

Module 17 | Site verkopen

In module 17 van de Affiliate Marketing Mastery-cursus staat site flipping centraal, een strategie waarmee je lucratieve websites kunt creëren en passief inkomen kunt genereren. Deze module voorziet je van gedetailleerde instructies en technieken om site flipping effectief toe te passen.

Het ultieme doel van site flipping is om websites te bouwen en ze vervolgens met winst te verkopen. Met de kennis en vaardigheden die je in deze module verwerft, ben je goed op weg naar financiële onafhankelijkheid.

Deze 17e module omvat de volgende 7 lessen:

 1. Waarom en wanneer je een website zou moeten verkopen?
 2. Het bepalen van de waarde van je website
 3. Wat maakt een website interessant voor potentiële kopers?
 4. Wereldwijde marktplaatsen verkennen
 5. Voorbereidingen treffen voor de verkoop
 6. Waar kun je jouw website te koop aanbieden?
 7. Het kopen van een affiliate website

Module 18 | Hacks voor snel resultaat

In Module 18 van de cursus Affiliate Marketing Mastery, getiteld “Affiliate Marketing Hacks voor Snellere en Betere Resultaten,” ontdek je geavanceerde technieken en slimme trucs van Casper van Vliet die je kunnen helpen je affiliate marketingprestaties te versnellen.

Door zijn bewezen succeservaringen deelt Casper van Vliet waardevolle tips en strategieën waarmee je je inkomsten kunt verhogen.

Ontdek de geheimen achter effectieve affiliate marketing en optimaliseer je resultaten met deze module.

Deze 18e module omvat de volgende 9 lessen:

 1. Sneller Scoren dankzij Domeinen met Waarde
 2. Denk Buiten de Gebaande Paden
 3. Google E.A.T. (Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness)
 4. Snel Publiceren, Later Optimaliseren
 5. Onderhandel over Hogere Commissies
 6. Sneller Ranken dankzij YouTube
 7. Parasite SEO
 8. Verdien Vandaag Nog Jouw Eerste Commissie
 9. Conversie-optimalisatie

Module 19 | Blijf bovenaan

In module 19 ontvang je diverse tips om je positie aan de top te behouden met je affiliate marketing websites. Een van de strategieën die aan bod komt, is het opzetten van meerdere niche websites.

Dankzij geavanceerde AI-tools wordt affiliate marketing nu gemakkelijker dan ooit. Ontdek hoe deze tools je kunnen ondersteunen en optimaliseer je aanpak voor nog meer succes.

Module 19 van deze cursus omvat de volgende vijf lessen:

 1. Voorbereiding op een tijdperk zonder cookies
 2. Niche differentiatie
 3. Ontwikkeling van meerdere inkomstenbronnen
 4. Behoud altijd je honger naar succes
 5. De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI)

Module 20 | Meesterschapmodule

Module 20 is de meesterschapmodule van de Affiliate Marketing Mastery. Hier draait alles om het verkennen van de diepere aspecten van Affiliate Marketing, een integraal onderdeel van het programma dat wordt besproken in Casper van Vliets Affiliate Marketing Mastery Review.

De focus ligt op het verfijnen van jouw vaardigheden. Denk aan het optimaliseren van bestaande artikelen om ze naar een hoger niveau te tillen en aan effectief timemanagement.

Deze 20e module omvat deze 4 belangrijke lessen:

 1. Overzicht & effectief timemanagement
 2. Slimme trucs voor keyword-onderzoek
 3. Optimaliseer je artikelen met eenvoudige aanpassingen
 4. Het meest waardevolle advies dat ik ooit heb gekregen

Module 21 | Bonussen

Naast alle modules krijg je ook nog een aantal bonussen. 

Deze zal ik verderop in dit artikel bespreken. 

Module 22 | Case study

In Module 22 van de Affiliate Marketing Mastery review deelt Casper van Vliet zijn unieke case study over het opzetten van een website. Er zullen regelmatig video’s worden geüpload waarin je precies kunt zien hoe dit succesvolle proces verloopt.

Deze case study is specifiek gerelateerd aan de cursus en biedt waardevolle inzichten. Je kunt hier ontzettend veel van leren, omdat Casper niets achterhoudt.

Affiliate marketing Bonussen

Naast alle modules krijg je ook nog 6 bonussen. Die gaan we hieronder bespreken. 

Bonus 1 | E-mailmarketing

De aanvullende module “E-mail Marketing Mastery” is een waardevolle extra bij de Affiliate Marketing Mastery cursus. Met deze bonus ontdek je hoe je met behulp van e-mailmarketing inkomsten kunt genereren via je laptop.

Je verwerft inzicht in slimme strategieën en technieken om het volle potentieel van e-mailmarketing te benutten. Het doel van deze bonus is om van jouw laptop een rendabele bron te maken, zodat je geld kunt verdienen met doeltreffende e-mailmarketingpraktijken.

Om toegang te verkrijgen tot deze bonus en andere exclusieve bonussen, schrijf je je in voor de Affiliate Marketing Mastery cursus.

Bonus 2 | Affiliate marketing tiktok en insta

Op TikTok en Instagram kun je eenvoudig geld verdienen met affiliate marketing. Door het promoten van producten of diensten op deze veelgebruikte sociale mediaplatforms, heb je de mogelijkheid om commissie te verdienen voor elke verkoop die je genereert.

Het aantrekkelijke aspect van affiliate marketing is dat je niet noodzakelijk je eigen producten hoeft te hebben of klantenservice hoeft te verlenen. Met een aanzienlijke volgersbasis op TikTok of Instagram kun je profiteren van dit voordeel om extra inkomsten te genereren.

Bonus 3 | Meer inkomsten tijdens black friday

Dankzij Bonus 3 van de Affiliate Marketing Mastery cursus, beter bekend als de Black Friday Cash Machine, kun je je inkomsten tijdens Black Friday mogelijk tot wel 10 keer verhogen. Deze bonus voorziet je van waardevolle inzichten over hoe je optimaal kunt profiteren van deze veelbezochte winkeldag en hoe je jouw affiliatemarketingstrategie kunt aanpassen om maximale winst te behalen.

Je leert verschillende aspecten, waaronder het opzetten van effectieve promotiecampagnes, het vinden van aantrekkelijke kortingscodes en het aanspreken van jouw doelgroep met overtuigende content.

Met de Black Friday Cash Machine til je jouw affiliatemarketingvaardigheden naar een hoger niveau en benut je het volledige potentieel van deze lucratieve periode.

Bonus 4 | Ai content

Met Bonus 4 van de Affiliate Marketing Mastery kun je in recordtijd aan de slag met AI-content. Dankzij de kracht van kunstmatige intelligentie hoef je niet langer alles in je eentje te doen. Geld verdienen met AI wordt nu eenvoudiger dan ooit.

Door gebruik te maken van machines en AI-technologie kun je taken automatiseren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Dit geeft je de mogelijkheid om efficiënter te werken en meer aandacht te besteden aan andere essentiële taken.

Met AI-content kun je dus sneller resultaten behalen en je aandacht verschuiven naar andere aspecten van je affiliate marketing strategie. Met Bonus 4 van de Affiliate Marketing Mastery zet je de kracht van kunstmatige intelligentie in om je processen te stroomlijnen en je succes te vergroten.

Bonus 5 | Algoritme updates

Deze extra module richt zich op het omgaan met algoritme-updates. Het is cruciaal om te begrijpen hoe deze updates de positie van affiliate marketeers in zoekresultaten kunnen beïnvloeden.

Casper zal je daarom begeleiden om voorbereid te zijn op mogelijke stijgingen of dalingen. Met de strategieën en technieken die hij deelt, kun je de impact van deze updates minimaliseren en zelfs profiteren van eventuele veranderingen.

Ik ben ervan overtuigd dat het essentieel is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zoekmachine-algoritmes. Zo ben je altijd klaar om snel te reageren en je succes als affiliate marketeer te vergroten. Daarom ben ik erg verheugd met deze waardevolle bonus.

Bonus 6 | Case study

In de zesde bonus van de Affiliate Marketing Mastery cursus krijg je exclusieve toegang tot de volledig transparante Lifetime Case Study. Deze case study heeft een waarde van €2000,- en vormt een essentieel onderdeel van de cursus.

De case study biedt een diepgaande blik op hoe Casper van Vliet een website opzet, opschalen en uiteindelijk doorverkoopt. Door deze case study krijg je inzicht in de nuances van het vakgebied en kun je de strategieën direct implementeren in je eigen affiliate marketing onderneming.

Het is een waardevolle aanvulling op de cursus en draagt bij aan je succes in affiliate marketing.

Voordelen

Ontdek hier alle voordelen van deze cursus. 

 1. Leer van een Affiliate Marketing expert: Ontdek hoe Affiliate Marketing-expert Casper van Vliet met 22 winstgevende websites zijn uitgebreide kennis en strategieën deelt in deze cursus.

 2. Geen eigen product nodig en passief te maken: Leer hoe affiliate marketing je in staat stelt producten of diensten van anderen te promoten zonder zelf een product te hebben. Verdien commissie bij elke verkoop via jouw unieke affiliatelink en ontdek ook hoe je terugkerende abonnementen kunt bevorderen.

 3. Praktijkgerichte lessen: Volg praktijklessen waarin je daadwerkelijk ziet hoe je verschillende taken uitvoert, van het opzetten van een WordPress-website tot het registreren van een domein. Dit maakt de cursus zeer toegankelijk voor beginners.

 4. Zeer uitgebreide Affiliate Marketing cursus: Met maar liefst 132 lessen biedt Affiliate Marketing Mastery een grondige stap-voor-stap handleiding voor het opzetten van winstgevende websites en het genereren van passief inkomen. De lessen variëren in duur van 5 tot 20 minuten per stuk.

 5. Toekomstige community: Ontdek hoe Casper momenteel bezig is met het opzetten van een community waar je kunt verbinden met gelijkgestemden en al je vragen kunt stellen.

 6. Hoge kwaliteit cursusomgeving: Ervaar hoe de cursus is ontwikkeld op het hoogwaardige platform Huddle, waardoor je de lessen op je eigen tempo kunt volgen. Er is ook een mobiele app beschikbaar, zodat je de cursus zelfs onderweg op je mobiel kunt volgen.

 7. Veel bonussen: Naast de hoofdcursus ontvang je diverse bonussen, zoals optimalisatie voor Black Friday en het toepassen van affiliate marketing op social media. Je krijgt ook toegang tot een waardevolle case study.

 8. Schaalbaarheid: Ontdek hoe het Affiliate Marketing Mastery-programma je leert meerdere winstgevende websites op te zetten en te schalen, waardoor je steeds meer passief inkomen kunt genereren. Hier leer je ook over het kopen en verkopen van websites en het effectief gebruiken van tekstschrijvers.

Nadelen

Er zijn enkele nadelen verbonden aan de Affiliate Marketing Mastery-cursus die het vermelden waard zijn. Hier zijn enkele overwegingen voordat je besluit om deel te nemen:
 1.  Naar mijn mening wordt Affiliate Marketing soms te simplistisch voorgesteld. Het vereist daadwerkelijk het leveren van maximale waarde en het bewijzen van jezelf aan zoekmachines zoals Google voordat je bezoekers of commissies kunt verwachten. Het is geen methode voor snel geld verdienen, maar vraagt om een doordachte en consistente inspanning.

 2. De cursus kost €997. Een behoorlijke investering.

Conclusie

Mijn conclusie over de Affiliate Marketing Mastery Review is dat deze cursus een uiterst waardevolle bron van kennis en informatie vormt voor iedereen die affiniteit heeft met affiliate marketing. De cursus is met grote zorg samengesteld en biedt toegang tot maar liefst 132 lessen, elk variërend tussen de 5 en 30 minuten.

Deze affiliate marketing cursus voorziet in heldere en praktische instructies over het opzetten van winstgevende websites en het genereren van passief inkomen. Wat ik bijzonder waardevol vond, is dat Casper van Vliet zijn persoonlijke resultaten deelt en waardevolle tips geeft over het behalen van succes in deze branche.

Bovendien blijft er niets verborgen, omdat je constant met hem meekijkt terwijl hij verschillende acties onderneemt, variërend van het opzetten van een website tot het installeren van een thema, tot alles wat te maken heeft met berichten of pagina’s. Je krijgt een volledig overzicht, zodat je zelf direct alles kunt instellen.

Alles overwegende beveel ik de Affiliate Marketing Mastery van harte aan voor iedereen die serieus bezig is met geld verdienen via affiliate marketing en zijn kennis op dit gebied wil vergroten. De wereld van affiliate marketing is fascinerend, en er lijkt geen grens te zijn aan de mogelijkheden van dit verdienmodel!